Alles over huren en wonen

Oost

Bij het Wijksteunpunt Wonen Oost kunnen bewoners van het stadsdeel Oost terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen. Meer informatie over wat wij voor u kunnen doen, vindt u hier.
Hieronder vindt u onze laatste nieuwsberichten. U kunt ons ook volgen op Twitter.


vve-advies-klein

VVE Nieuwsbrief Overlast

Het Wijksteunpunt Wonen brengt meerdere keren per jaar een nieuwsbrief uit voor eigenaar-bewoners in een VVE. In elke VVE nieuwsbrief wordt een thema behandeld, in deze nieuwsbrief staat het thema overlast centraal. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen. Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of de vorige nieuwsbrieven in zien, klik dan hier.

vve-advies-klein

Wonen in een VvE: Voorlichtingsbijeenkomsten

In de maanden mei, juni en juli organiseert Wijksteunpunt Wonen zes gratis voorlichtingsbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn verspreid over de stad, en toegankelijk voor bewoners uit elk stadsdeel. Meld u nu aan, want, vol = vol!

Bent u verhinderd? In het najaar organiseren wij deze voorlichtingen nogmaals. Aankondiging volgt op onze website. Heeft u in de tussentijd Lees verder... Lees verder

verslag_rapport

Activiteitenverslag 2015 Oost

Het Activiteitenverslag 2015 van  Wijksteunpunt Wonen Oost  is  verschenen. Dit verslag is een rapportage van de uitgevoerde activiteiten van  WSWonen Oost in 2015. Het bevat mede signalering over de ontwikkelingen op de woningmarkt. U kunt het verslag downloaden door hier te klikken.

woonlastenmagazine2016_thumb

Huurverhoging 2016: bespaar op uw woonlasten

Deze dagen ontvangen bijna 300.000 Amsterdamse huishoudens een voorstel huurverhoging. Met de huurverhogingscheck op www.huurverhoging.nl weten huurders snel of de huurverhoging terecht is. Dit is ook dé periode om te kijken naar onderhoudsklachten en mogelijkheden om de stookkosten te verlagen. Voor eigenaar-bewoners is een goed werkende VvE ook belangrijk om grip te hebben op de woonlasten. U leest alles hierover in het Woonlastenmagazine met Lees verder... Lees verder

9 uur

Tijdelijk langer maandagavondspreekuur Oost

In mei en juni is het inloopspreekuur op de maandagavond op de Wijttenbachstraat 36hs in Oost verlengd van 18:30 tot 20:00. Dit in verband met de jaarlijkse huurverhoging. De meeste huurders hebben eind april weer het jaarlijkse huurverhogingsvoorstel ontvangen waardoor het drukker is op de spreekuren. Vanaf juli is het maandagavond spreekuur weer gewoon van 19:00 tot 20:00.

Pagina 1 van 3512345...102030... »|